Winkelmand (0) artikelen
Uw account

Over trouwringen

Hier kunt u meer informatie verkrijgen over hoe Goudkoers Trouwringen uw ring kan maken. Alle technieken die komen kijken bij de verwerking van uw sieraad wordt hier toegelicht.

 

Bij ons kunt u middels de configurator uit 8 verschillende profielen kiezen. Mocht u een afwijkende vorm willen kunnen wij hier uiteraard aan voldoen. U kunt een schets mailen waar wij een computertekening van maken, net zolang tot u uw ideale trouwring hebt gecreëerd!

Model A – vlak buiten – vlak binnen
De meest klassieke ‘basisring’, dit is tevens ook de zwaarste ring. Geeft een erg strakke uitstraling met princess geslepen diamanten.

Model B – bol buiten – vlak binnen
Hetzelfde draagcomfort maar met een meer opvallende buitenkant. Als u kiest voor een gepolijste buitenkant zal dit meer spiegeling geven, en daardoor meer opvallen dan Model A.

Model C – vlak buiten – bol binnen
De buitenkant van de ring heeft een strakke afwerking en de binnenkant zorgt voor extra draagcomfort door zijn bolle afwerking. Deze ring is ook lichter en dus goedkoper dan Model A.

Model D – ovaal
Een luchtig model die een charmante uitstraling geeft. Dit model word vaak  gekozen door mensen die nog niet echt gewend zijn om een ring te dragen. Licht in gewicht en dus voordelig.

Model E – bol buiten – vlak binnen – met zijvlak
Dit model heeft een iets subtielere bolling dan Model B. Erg mooi met de gehamerde buitenkant en gecombineerd met briljant geslepen diamant.

Model F – vlak buiten – bol binnen – met zijvlak
Deze ringen hebben dezelfde uitstraling als Model A maar net iets meer draagcomfort. Door het zijvlak geeft het een strakke look.

Model I – bol buiten – flauwbol binnen
De vloeiende lijn in dit model geeft een hele mooie uitstraling aan uw ring. Erg mooi als smalle damesring gecombineerd met een brede herenring. 

Model J – flauwbol buiten – bol binnen
Dit model is net andersom als Model I. Met princess geslepen diamant in de damesring is dit een ideaal model voor stellen waarvan de ene persoon van strak houdt en de ander van een wat vrijere vorm.